Dupa ”modelul” deja celebru Florin Raduciou, fostul mare fotbalist care dupa cateva luni de stat in Italia a ”uitat” limba romana, iata ca se intampla acum si la alte case.

Este vorba despre un dialog surprins intre doua femei din Vaslui, una dintre ele abia intoarsa de la munca din Italia, care dorea sa cumpere ceva de la o alimentara, si vanzatoarea, iritata ca vecina ei a ”uitat” limba romana.
Cumparatoarea ajunge la casa: “Buon giorno, quanta il face productele?”, intreaba femeia cu accent italian. “50 de lei”, raspunde vanzãtoarea. “Scuzi, io non conosco dinero romeno”, continuã cumparatoarea. Replica vanzatoarei a venit genial: “50 de lei, fa! Ca esti din sat cu mine!”, relateaza vremeanoua.ro.

Cumparatoarea a platit si a plecat nervoasa din magazin ….

citeste si:

Un Rabin îşi întreabă enoriaşii la sinagogă :
– De ce ruşii nu iubesc evreii?
Ştrul îi răspunde:
– Probabil pentru că evreul nu poate bea vodca precum rusul.
Rabinul hotărăşte:
– Mâine aduceţi fiecare câte o sticlă de vodcă la sinagogă, le vom turna pe toate într-un cazan, ne aşezăm în jurul lui şi ne învăţăm să bem vodcă.
Ştrul vine acasă şi povesteşte tot lui Sara, la care Sara zice:
-Dacă se va turna toată vodca într-un cazan, de ce să cumperi tu vodcă; ia o sticlă goală, pune apă în ea şi du-o. Ieşim ieftin şi nimeni n-o să-şi dea seama.
A doua zi după ce toţi şi-au turnat sticlele de vodcă în cazan, Rabinul amestecă, toarnă în pahar, gustă, după care zice:
– Acum înţeleg de ce ruşii nu iubesc evreii.