Câți bani le-a dat Gigi Becali ospătarilor care au servit la nuntă. Mulți s-au simțit jigniți, iar alții… mulțumiți.

A fost petrecere mare în Capitală. Ce nu face latifundiarul din Pipera pentru fiica lui cea mică? Vă spunem noi: Face orice! I-a organizat o petrecere cum rar s-a mai văzut pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 500.000 de euro. A plătit o pereche de miri care rezervaseră deja trupa lui favorită pentru aceeași dată cu 20.000 de euro pentru a renunța la ei și a-i avea el. Le-a făcut un cadou de nuntă mirilor cum doar în filme mai vezi: un cont bancar cu un milion de euro.

Câți bani le-a dat Gigi Becali ospătarilor care au servit la nuntă
După ce petrecerea a luat sfârșit, Gigi Becali a strâns în jurul său toți oamenii din departamentul de servire. Se pare că, patronul FCSB a împărțit câte 50 de euro pentru fiecare om care a luat parte la servirea nuntașilor. În timp ce unii mustăceau de fericire, alții s-au arătat uimiți că, din toată averea lui, doar atât le-a dat.

Teodora Becali a stâns o întreagă avere într-o singură noapte
Toată spuma showbiz-ului și greii din lumea fotbalului românesc nu s-au uitat la bani și au pus în plic care cum a putut. Anamaria Prodan ar fi lăsat cadou de nuntă 10.000 de euro. Astfel, mirii au reușit să strângă peste 600.000 de euro. Cancan.ro a dezvăluit suma incredibilă și aceeași sursă susține că nu era cifra finală, căci Teodora și soțul ei încă numărau la bani.